haberkartali.net

Slaven Bilic, Vida’yı istiyor

08 Ağustos 2020 - 9:11
Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Domagoj Vida, West Bromwich Albion teknik direktörü Slaven Bilic'in radarına takıldı.

Championship’te sezonu ikinci sırada tamamlayarak Premier Lig’e yükselen lacivert beyazlıların menajeri Slaven Bilic ’in, Hırvatistan Milli Takımı’ndan da öğrencisi olan Vida ’yı çok istediği öğrenildi. Beşiktaş istediği ücreti iletirken İngilizler salı gününe kadar süre istedi.

Bunun üzerine West Bromwich yöneticileri, Beşiktaşlı mevkidaşlarıyla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. Taraflar arasındaki ilk görüşmede Beşiktaş cephesi, Hırvat futbolcu için 5 milyon avro bonservis bedeli istedi.

Yalçın gitmesine onay verdi

West Bromwich yöneticileri bonservis ücreti konusunda düşüneceklerini belirtirken siyah beyazlılara takas konusundaki fikirlerini de sordular.

İngilizler salı gününe kadar süre isterken, taraflar bir kez daha bir araya gelecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın hakkında olumsuz rapor verdiği ve gitmesine onay verdiği Vida, yüksek maliyeti nedeniyle finansal fair play’e uymaya çalışan siyah beyazlılar için büyük sıkıntı olmuş durumda.

Toplam maliyeti 20 milyon avroyu aşan yıldız oyuncunun transferi için Beşiktaş yönetimi taliplerle görüşmeye devam edecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.