haberkartali.net

Son çare Domagoj Vida

14 Ocak 2020 - 9:08
Lens tam satılacakken sakatlandı. Adem Ljajic’e resmî teklif gelmiyor. Kartal’ın Hırvat stoperi Vida, yönetimin tek gelir umudu.

Beşiktaş’a kötü haberler gelmeye devam ediyor. Federasyon’un harcama limitini değiştirmemesi sebebiyle elinde transfer için para kalmayan siyah-beyazlı yönetim ‘Tam mutlu oldum’ derken Lens’ten gelen haberle sarsıldı. Antalya kampındaki hazırlık maçında sakatlanan Hollandalı futbolcunun dün MR’ı çekildi. Sakatlığın ciddi olmaması bekleniyordu ancak Lens’in sahalardan en az bir ay uzak kalacağı bildirildi. Böylece Suudi Arabistan’ın en-Nassr takımı da bu transferden şimdilik vazgeçti. Eğer Lens satılmış olsaydı, oyuncunun yarım yıllık ücret dâhil 2,3 milyon avroluk transfer bütçesi oluşacaktı. Oyuncu satmadan transfer yapamayan Beşiktaş’ın bir diğer umudu ise Âdem Ljajic’ti. Sezon başında Boşnak asıllı oyuncuyla ilgilenen İtalyan kulüpleriyle temasa geçildi.

İngilizler istiyor

Ancak Ljajic’e talip çıkmayınca yönetim bir defa daha büyük hayal kırıklığına uğradı. Beşiktaş’ın bonservis geliri elde edebileceği oyunculardan biri de Vida’ydı. Hem yönetim hem de teknik heyet Hırvat stoperin satışına sıcak bakmıyordu ancak şartlar şu anda siyah-beyazlıları iyice zorlamış durumda. İngiltere’den Newcastle United ve Aston Villa’nın 30 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği biliniyor. Siyah-beyazlı yönetim de bu satıştan en az 5 milyon avroluk gelir bekliyor. Vida’nın 3 milyon avroluk senelik ücretinin yarısı da hesaba katıldığında bonservis geliriyle birlikte transfer bütçesine 1,5 milyon avro daha eklenmiş olacak.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

“Son çare Domagoj Vida” için bir cevap

  1. Gizli dedi ki:

    bu adam giderse şampiyonluk zor

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: