haberkartali.net

Sözleşmeler hazırlandı

18 Temmuz 2022 - 11:17
Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda devam eden transfer çalışmalarında kadroya iki takviye yapılması için geri sayıma geçildi.

Avusturya kampını noktalayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu Emirhan Topçu ve Emrecan Uzunhan konusunda geri sayıma geçtiği öğrenildi.

5’er yıllık sözleşmeler

Beşiktaş’ta kurmayların genç savunmacılar konusunda mutlu sona yakın olduğu kaydedildi. Siyah-beyazlıların Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu ile 5’er yıllık sözleşme imzalamaya hazırlandığı ifade edildi. Emrecan Uzunhan’la yıllık 3 milyon 700 bin TL konusunda anlaşma sağlandığı, genç savunmacının maaşının her sezon 1 milyon TL artacağı öğrenildi.

Emirhan Topçu’nun da sözleşmesinin 5 yıllık olmasının beklendiği kaydedildi. Beşiktaş’ın hem Emrecan Uzunhan hem de Emirhan Topçu konusunda anlaşmaları sağladığı ve bir aksilik çıkmaması durumunda transferleri kısa süre içerisinde TFF’ye bildireceği aktarıldı.

Emrecan için 2 milyon euro

Beşiktaş ile İstanbulspor arasındaki ilk görüşmelerde 1 milyon 500 bin euroluk bonservis bedelinin peşin ödenmesinin istenmesi nedeniyle sıkıntılar çıktığı belirtildi. Siyah-beyazlılar ile İstanbulspor arasındaki yeni anlaşmaya göre bonservis bedelinin 2 milyon euro civarına çıktığı ve bu miktarın uzun bir taksitlendirmeyle ödeneceği ifade edildi. Sözleşmede bonus maddelerinin de yer aldığı aktarıldı.

Karar Ismael’in

Beşiktaş’ta ilk önceliğin takıma yerli stoper kazandırmak olduğu ve oyuncular hakkındaki son kararı Valerien Ismael’in vereceği öğrenildi. Fransız teknik adamın raporuna göre Emirhan Topçu’nun başka bir takıma oynama garantili kiralanabileceği belirtildi.

Amertay ya da sürpriz isim

Beşiktaş’ta merkez ve sağ stoperde de görev alacak bir savunmacının da gündemde olduğu kaydedildi. Daniel Amartey’in yanı sıra sürpriz isimlerin listede olabileceği belirtildi. Bu transferlerin ardından Welinton ya da Montero’nun takımdan ayrılabileceği aktarıldı. Beşiktaş kurmaylarının hedefinin 2 ya da 3 stoper takviyesi yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Christian Fassnacht transferinde oyuncunun performansının ardından Beşiktaş’a gelmesinin zor olduğu belirtildi. Siyah-beyazlılarda Ajdin Hasic, Georges Kevin N’Koudou ve Tyler Boyd’un performansına göre transferde rota izleneceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.