haberkartali.net

Stefano Marrone futbolcuları sıkı takipte

09 Nisan 2020 - 9:23
Kondisyoner Stefano Marrone’den Beşiktaşlı futbolcuların performans verilerini talep eden Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kilo konusunda kesinlikle taviz vermeyeceğini duyurdu.

Corona virüsü salgını nedeniyle askıya alınan Süper Lig’in ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken her teknik adam gibi Sergen Yalçın da kara kara düşünüyor. Beşiktaş’ın hocasının gündemindeki önemli şeylerden biri de oyuncuların fiziksel durumları…

Siyah-beyazlı oyuncular çalışmalarına evlerinde devam ederken teknik heyet takibini sürdürüyor. Sergen Yalçın, Fiziksel Performans Antrenörü Stefano Marrone tarafından hazırlanan programa uyulmasını istiyor.

Hazır olun

Evlerinde düzenli antrenman yapan siyah-be- yazlı futbolcuların verileri günlük olarak takip ediliyor. Yalçın, herkesin maçlar 1 hafta sonra başlayacakmış gibi hazır olmasını istiyor. İtalyan kondisyoner ile sürekli temas halinde olan Yalçın’ın en dikkat ettiği nokta ise futbolcuların kilosu. Bu konuda taviz vermeyeceğini vurgulayan genç çalıştırıcıya Marrone’nin “Beslenme programı da uyguluyoruz. Şu an için kilo alan oyuncu yok” cevabını verdiği öğrenildi.

Dört temel çalışma

Marrone’nin her futbolcuya özel olarak hazırladığı antrenman programının 4 temel noktası bulunuyor. İtalyan çalıştırıcının özel- likle yapılmasını istediği çalışmalar şunlar:

1- Koşu bandında kardiyo.

2- Koşu bandında nabız yükseltme.

3- Bisiklet.

4- Core (karın bölgesi) idmanları.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.