haberkartali.net

Strand Larsen görüşmeleri başladı

26 Haziran 2022 - 16:21
Beşiktaş, hücum hattına bir takviye daha yapmak adına Strand Larsen'in kulübü Groningen ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Wout Weghorst ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, hücum hattına bir takviye daha yapmak adına girişimlerde bulunuyor. Beşiktaş’ın listesinde yer alan isimlerden birinin de Groningen’den Strand Larsen olduğu belirtiliyor.

Voetbal International’in haberine göre Larsen için Bologna resmî teklifini sunarken Beşiktaş ve Strasbourg da Norveçli golcü için Groningen ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

Groningen, geçtiğimiz sezon çıktığı 35 maçta 17 gol, 2 asistlik performans sergileyen Larsen’i kolay kolay bırakmak istemiyor. Hollanda ekibi Haziran 2024’e kadar sözleşmesi olan ve 1 sezon da uzatma opsiyonu bulunan Larsen’in yeni sezonda da kadroda kalmasını istiyor. Bu noktada ayrılık için de yüksek bir bonservis bedeli beklentisi bulunuyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.