haberkartali.net

Talisca’dan Beşiktaş’a mesaj: “Beni alın”

01 Kasım 2019 - 7:39
Talisca, eski kulübü Beşiktaş’a haber gönderdi. Beşiktaş bu mesaj üzerine en kısa zamanda Evergrande ile masaya oturacak.

Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan, performansıyla akıllarda çok iyi izler bırakan Talisca‘nın tekrar İstanbul’a dönmesi için umut ışığı doğdu.

Çin kulübü Evergrande’de 24 maçta 13 gollük bir istatistik sergilemesine rağmen teknik heyetle arası açılan ve rahat tavırlarıyla taraftarın hedefi olan Brezilyalı’nın Siyah-Beyazlı yönetime, “Beni alın” diyerek haber yolladığı ortaya çıktı. Göreve yeni gelen Beşiktaş’ın kurmayları da bu mesaja kayıtsız kalmadı. Taraftara bir armağan vermek isteyen ve kadroyu güçlendirmeye çalışan yönetim, en kısa zamanda Evergrande’nin kapısını çalacak.

2020’ye kadar sözleşmesi var

Çin’e 25 milyon Euro bonservis bedeli ile giden ve2022’ye kadar mukavelesi bulunan Talisca’yı bonservis ödeyerek almanın imkansızlığını bilen Beşiktaş Yönetimi, kiralama formülünü devreye sokacak. Yıllık 8 milyon Euro’luk ücretin yarısını karşılamayı teklif edecek Kartal’ın pazarlıktaki gücü ise Sambacı’nın Çin defterini kapatmak istemesi ve Beşiktaş aşkı olacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.