haberkartali.net

Talisca’nın Beşiktaş’ı reddetme sebebi belli oldu

14 Nisan 2020 - 13:20
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Talisca, daha sonra Çin'de mutluyum diyerek kafa karıştırmıştı.

Beşiktaş‘ın eski yıldızı Anderson Talisca‘nın Siyah-Beyazlı takıma dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Beşiktaş ile ilgili bir paylaşım yapan Brezilyalı yıldız siyahbeyazlı taraftarları heyecanlandırmıştı.

Talisca, son yaptığı açıklama ile bu defa eski taraftarlarını üzdü. Başkan Ahmet Nur Çebi‘nin çektiği, “bonservis işini ayarla, seni kiralık alalım. Bir senelik 2 milyon avro vereyim; kabul ediyorsan gel, yoksa kafa karıştırma” diye rest çektiği Talisca’nın derdi ortaya çıktı.

Maaşlar yarı yarıya düşecek

Sports Online Shangai, Çin Futbol Federasyonu’nun belirlediği “Makul Maaş İndirim” tasarısının vuracağı isimleri belirledi.

100 milyon yuan (12 milyon avro) ve üzerinde maaş alan oyuncular yüzde 50 indirim yapacak. Hali hazırda 100 milyon yuan alan Talisca’nın maaşı ise bu durumda 50 milyon yuan’a (6 milyon avro) düşecek.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin çektiği rest sonrasında hayal kırıklığına uğrayan Talisca, beklediğini bulamayınca “Çin’de iyi işler yapmaya devam etmek istiyorum” diyerek geri adım attı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.