haberkartali.net

Tayfur Bingöl, Beşiktaş için gemileri yaktı

27 Ağustos 2022 - 12:47
Beşiktaş’ın transfer planlamasında yer alan Tayfur Bingöl, Alanyaspor Yönetimi’yle görüşüp ayrılmak için bir kez daha izin istedi.

Beşiktaş’ın transfer planlamasında yer alan Tayfur Bingöl, Alanyaspor Yönetimi’yle görüşüp ayrılmak için bir kez daha izin istedi. Tecrübeli futbolcu, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala gidiş için izin almayı planlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı kuralını 8 artı 3’te sabit tutması sonrasında Siyah-Beyazlılar, yerli transferi için çalışmalarını hızlandırmıştı. Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’la sözleşme yenileme töreni sırasında, “Hayalim Beşiktaş’ta oynamak” diyen Tayfur Bingöl için girişimde bulunan Kara Kartal, Akdeniz ekibiyle temas kurmuştu. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ndan 2 milyon Euro’luk geri dönüş alan yönetim, bu talebi fazla bulup masadan kalkmıştı.

Kartala transfer olmak için adeta yanıp tutuşan tecrübeli sağ bekin, Alanyaspor Yönetimi’yle bu hafta içinde bir kez daha görüşüp ayrılmak istediğini ilettiği bildirildi. 29 yaşındaki futbolcu, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala ayrılık için izni alıp Kartal olmak istiyor.

Tayfur Bingöl, sağ bek hattına ek olarak orta sahanın sağ ve sol bölgesinde de forma giyebiliyor

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.