haberkartali.net

Teknik direktör listesi şekilleniyor

25 Ocak 2020 - 12:38
Abdullah Avcı ile yolları ayıran Beşiktaş'ta yeni hoca arayışları devam ediyor. Listede, siyah beyazlıların efsane isimleri öne çıkıyor.

Zor günler geçiren Beşiktaş’ta, fatura teknik direktör Abdullah Avcı’ya kesildi. Yönetim, sezon başında eski başkan Fikret Orman tarafından göreve getirilen Avcı ile yolları ayırma kararı aldı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde dün sıcak saatler yaşandı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler önce teknik direktör Abdullah Avcı ile bir araya geldi. Avcı’dan kötü sonuçların nedenleri hakkında rapor alan siyah beyazlılar, daha sonra futbol direktörü Ali Naibi ile görüştü. Naibi’den, sezon başında yapılan transferler hakkında bilgiler alındığı ifade edildi.

Ali Naibi de gönderildi

Başkan Çebi ve yöneticiler daha sonra takım kaptanları Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson ve Gökhan Gönül ile toplantı yapıp, kötü gidişin nedenleri konusunda onların da görüşlerine başvurdu. Yapılan toplantıların ardından ilk olarak Ali Naibi ile yolların ayrıldığı açıklandı. Akşam saatlerinde de kulübün resmi sitesinden ‘Abdullah Avcı’ya teşekkür ederiz’ başlıklı bildiri yayınlanarak, tecrübeli teknik adamla yolların ayrıldığı duyuruldu.

Son sözü başkan Çebi söyleyecek

Avcı’nın yerine teknik direktör arayışına başlayan Beşiktaş yönetiminde Sergen Yalçın adının ağırlık kazandı. Halen lig lideri Demir Grup Sivasspor’u çalıştıran Rıza Çalımbay’ın sezon ortasında takım değiştirmeyeceğini düşünen siyah beyazlılarda konuşulan diğer isimler Yukatel Denizlispor’un hocası Mehmet Özdilek, Aytemiz Alanyaspor’un teknik patronu Erol Bulut, Samet Aybaba ve Tayfun Korkut. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün kim olacağı konusunda son sözü bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında başkan Ahmet Nur Çebi söyleyecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.