haberkartali.net

Torunoğulları: “Karius’un yaptığı utanç verici”

06 Mayıs 2020 - 11:55
Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Loris Karius krizinin perde arkasına açıklık getirdi.

Beşiktaş’taki sözleşmesini tek taraflı fesheden Loris Karius‘la yaşanan krizin detaylarını yönetici Erdal Torunoğulları‘na sorduk. Torunoğulları, tüm gerçekleri samimiyetle anlattı.

Karius’un yaptıkları hakkında açıklamalarda bulunan Torunoğulları, “Gerçekten davranışı utanç verici. Karius, kulüp aidiyetine aykırı bir şekilde davranıp 1 ay önce kimseyle iletişime geçmeden FIFA’ya gitti. Mart ve nisanın alacaklarını istiyordu.” ifadelerini kullandı.

“Hukuki hakkımız var”

Ayrılık konusunda hukuki üstünlüklerinin bulunduğunu dile getiren Torunoğulları, “Kendisiyle görüşmek istesek de bir mesafe kat edemedik. Kısa süre içerisinde ödeyeceğimizi söyledik, kendisi bu yolu tercih etti. Çünkü eğer sezon oynanırsa ligin geri kalanında burada olmak istemedi ve içinde bulunduğumuz bu durumu kullandı. Bu yaşanan olaylardan dolayı kulübümüzün karşılaşabileceği zarar hususunda oyuncunun kendisine ve Liverpool kulübüne tüm hukuki haklarımızın saklı olduğunu belirttik.” dedi.

Misilleme düşünülüyor

Siyah-beyazlı kulüp, sözleşmesini tek taraflı fesheden Lorius Karius’a karşı dava açmak için dosya hazırlıyor. Yönetim, alacaklarının ödenmemesini bahane ederek kulübü zora sokan Alman file bekçiyi oynamadığı dönemin de parasını istemesini gerekçe gösterip FIFA’ya şikâyet edecek.

Beşiktaş formasını 67 maçta giyen Karius toplam 95 kez kalesinde gol görmüş, 14 maçta ise kalesini gole kapatmıştı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.