haberkartali.net

Transfer atağı başlıyor

11 Ağustos 2022 - 12:17
Yeni sezon öncesinde peş peşe yaptığı takviyelerle dikkat çeken siyah-beyazlı ekip, transferde ikinci perdeyi açıyor

Valerien Ismael’in talebi doğrultusunda savunma, orta saha ve kanat hattına yeni isimler kazandırılması için girişimler hızlandı. Stoper bölgesi için; Koray Günter’i hedefleri arasında tutan Kartal, sol hatta; Konrad de la Fuente ve Tayfur Bingöl için bastırıyor. Sağ kanatta Christian Fassnacht’tan vazgeçmeyen idareciler, merkez orta sahada ise Amiri ve Kerem Atakan’ın peşinde.

Tayfur için şartlar zorlanıyor

Yabancı kuralının sürmesi sebebiyle alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen yönetim, Tayfur Bingöl’ü listesine almıştı. Alanyaspor’un 2 milyon Euro’luk talepte bulunması sonrasında tecrübeli oyuncudan vazgeçme noktasına gelen idareciler, oyuncunun istekli tavrı sonrasında planlamasını değiştirdi. Yönetimin, yeni haftada 500 bin Euro’luk bir teklifle Alanya’nın kapısını çalması bekleniyor. Bu önerinin kabul görmemesi halinde Serdar Saatçı takasta Akdeniz ekibine teklif edilecek.

Christian Fassnacht devreye giriyor

İsviçre kulübü Young Boys’tan Christian Fassnacht’ı almak için uzun süredir çalışmalarda bulunan Beşiktaş Yönetimi, finalde oyuncunun kulübünün 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli talebinde indirime gitmesini sağlayamamıştı.

Bu duruma rağmen temaslarda geri adım atmayan idareciler, İsviçreli futbolcuyu devreye soktu. Yönetim, oyuncunun kulübüyle görüşüp Beşiktaş’a transferi konusunda kolaylık sağlamasını rica etmesini istediği belirtildi. Daha önce eşiyle beraber İstanbul’a gelip stat ve tesisleri gezen 28 yaşındaki futbolcu, sağ kanat başta olmak üzere orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor.

Konrad de la Fuente’de rakip Burnley

Beşiktaş, bu sezon bir kez daha Burnley’le bir transfer için karşı karşıya geldi! İngiliz ekibinden Weghorst’u kiraladığı dönemde Muleka konusunda Ada temsilcisiyle yarışa giren yönetim, Cabral transferi sonrasında bu kez Konrad de la Fuente konusunda Burnley’le rakip oldu.

Fransa basınında çıkan haberlere göre Burnley, şu anda Konrad de la Fuente’nin transferi için favori durumda. İngiliz kulübü, Marsilya’nın Amerikalı kanat oyuncusu imzasını tamamlamak Beşiktaş ve Olympiakos’un önünde bulunuyor. Ancak Siyah-Beyazlı idareciler, başarılı sol kanat oyuncusunu Kartal yapmak için yoğun mesai harcıyor.

Welinton’un parası Koray Günter’e

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 8+3 yabancı kuralı sebebiyle özellikle savunma hattında yerli isimler için çalışma başlatan yönetim, bu zorunluluk sebebiyleson olarak Koray Günter’i listesine eklemişti. İtalyan ekibi Hellas Verona’da forma giyen tecrübeli stoperle menaceri aracılığıyla anlaşma sağlayan idareciler, oyuncunun kulübüyle de pazarlıklarına devam ediyor. Welinton’u 1.5 milyon Euro’ya El İttifak’a satmaya hazırlanan Kartal, Koray transferinde de üst limitini aynı bedel olarak belirledi.

Kerem pazarlığı sürüyor

Emirhan İlkhan’ın sürpriz şekilde İtalya Serie A ekibi Torino’ya transferi sonrasında orta sahaya genç bir isim kazandırmak için girişimlerde bulunan Kara Kartal, Sivasspor’dan Kerem Atakan Kesgin için girişimlere başlamıştı. 21 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için son olarak 10 milyon TL’lik bir öneriyle Yiğidolar’ın kapısını çalan idareciler, pazarlıklara devam ediyor. Oyuncuyla her konuda anlaşma sağlayan Kartal, eğer temaslar uzarsa bu transferde Tyler Boyd’u da takasta kullanmayı deneyecek.

Amiri’de geri adım yok

Siyah-Beyazlılar, merkez orta saha takviyesi konusunda Almanya Bundesliga ekibi Leverkusen’den Nadiem Amiri için bir süredir girişimlerde bulunuyor. Leverkusen’e yaptığı son teklif olan satın alma opsiyonlu kiralama konusunda olumlu geri dönüş alan idareciler, bu kez oyuncuyu ikna etme çalışmalarına başladı. Afgan asıllı Alman futbolcu ve menaceriyle görüşmeler hızlandı. Eğer Beşiktaş, 25 yaşındaki oyuncuyu ikna ederse 2.5 milyon Euro’luk maaşının yarısını ödeyecek ve kulübün kasasından kiralama bedeli çıkmayacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.