haberkartali.net

Transfer listesine yeni isim: Albian Ajeti

18 Kasım 2019 - 8:09
Beşiktaş, Kosova asıllı İsviçreli golcü Albian Ajeti için devre arasında İngiliz kulübü West Ham'a kiralama teklifi yapacak.

Beşiktaş ara transferde önce forvet hattını güçlendirecek. Transferden sorumlu yöneticiler Emre Kocadağ ile Erdal Torunoğulları’nın listenin ilk sırasına yeni bir isim aldı: Albian Ajeti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham’ın formasını giyen 22 yaşındaki oyuncu sezon başında İsviçre takımı Basel’den West Ham’a transfer oldu.

West Ham’da golle tanışamadı

Basel formasıyla üç sezonda attığı 40 golle dikkat çeken ve sezon başında 9 milyon Euro karşılığında West Ham United’a transfer olan Albian Ajeti yeni takımında çok az şans buldu. 4 maçta toplam 94 dakika süre alan Kosova asıllı İsviçreli oyuncu golle tanışamadı.

Kiralama teklifinde bulunacak

Beşiktaş Yönetimi’nin İsviçreli oyuncuyu devre arasında kiralık olarak kadroya katması planlanıyor. West Ham’ın da bu sezon çok az şans bulan Ajeti’nin satıl alma opsiyonuyla kiralanması için İngiliz kulübüne teklif yapılacak.

West Ham’da az şans buldu

Beşiktaş’ın listesinde yer alan Ajeti, İngiliz kulübünde çok az şans buldu. Kosova asıllı golcünün devre arası kiralanması gündemde.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.