haberkartali.net

Transfer teklifi açıklandı

08 Ağustos 2022 - 11:40
Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer döneminin son günlerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Beşiktaş‘ta transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-beyazlıların 21 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için teklif yaptığı ortaya çıktı. Milli takım teknik direktörü çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaş’ta kurmaylar transfer döneminde kadroya önemli isimleri dahil etti. Siyah-beyazlılar, orta saha rotasyonuna Benfica’dan Gedson Fernandes’i ekledi. Forvet hattında büyük bir değişime giden Süper Lig devi, Jackson Muleka, Wout Weghorst ve Cenk Tosun’la anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılarda sol beke Arthur Masuaku geldi. Sol ayaklı stoper arayışları ise Emrecan Uzunhan ve Romain Saiss transferleriyle son buldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynanan Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Josef de Souza ve Welinton’un sakatlanması, Emirhan İlkhan’ın da Torino’ya transferinin kısa süre içerisinde açıklanacak olmasına değinen Valerien Ismael, “Josef’in ve Welinton’un sakatlığı oldu. Emirhan’ın gidişi sürpriz oldu. Şu an çözümler üretmeye çalışıyoruz. En kısa sürede kadro derinliğimizi daha da geliştirmek istiyoruz” dedi.

Süper Lig devinde transfer döneminde sürpriz bir hamle yapıldığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların genç futbolcu Lameck Banda’ya transfer teklifi yaptığını Zambiya Milli Takımı Teknik Direktörü Aljosa Asanovic açıkladı.

Beşiktaş’ın transfer teklifinde bulunduğu Lameck Banda tercihini Lecce’den yana kullandı. La Gazetta dello Sport’a açıklamalarda bulunan Aljosa Asanovic, “Anderlecht ve Beşiktaş gibi üst düzey, prestijli takımlardan teklifler aldı. Fakat Lecce’de çok sayıda maç oynayabilir, taktiksel olarak gelişip fark yaratabilir” dedi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.