haberkartali.net

Transferde son gelişmeler belli oldu

02 Ağustos 2022 - 9:58
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme Sivasspor'dan Kerem Atakan gelirken Fassnacht için de çalışmalar devam ediyor.

Kartal, Demir Grup Sivasspor forması giyen Kerem Atakan Kesgin’i gündemine aldı.

Teknik Direktör Valerien Ismael’in talebi doğrultusunda Emirhan İlkhan’ın boşluğunu doldurmak isteyen siyah-beyazlıların, 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadroya katmanın planlarını yaptığı aktarıldı. Beşiktaş’ın kısa süre içinde Kerem Atakan için resmi teklif yapacağı belirtildi. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, genç oyuncunun Beşiktaş’a olası transferine sıcak baktığını ifade etti.

Bu arada Valerien Ismael’in önümüzdeki dönemde Kartal Kayra Yılmaz, Emirhan Delibaş, Oğuzhan Akgün gibi altyapı oyuncularına daha fazla forma vereceği öğrenildi. Fransız hocanın, Salih Uçan’dan da maksimum düzeyde yararlanmak istediği kaydedildi.

Fassnacht umudu sürüyor

Sol kanada takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Christian Fassnacht defterini henüz kapatmadı.

Siyah-beyazlıların, İsviçreli yetenekli oyuncu için Young Boys’a son olarak 3.3 milyon euroluk teklif yaptığı belirtildi. Ancak Young Boys’un bu öneriyi kabul etmediği öğrenildi. Sarı-siyahlı kulübün başarılı futbolcu için 4 milyon euroda ısrarcı olduğu aktarıldı.

Teknik Direktör Valerien Ismael’in mutlaka kadrosunda görmek istediği Fassnacht için kısa süre içinde Young Boys’a iyileştirilmiş bir teklif daha yapılacağı ifade edildi. İsviçre kulübünün yeni teklifi kabul etmesi halinde yıldız futbolcunun siyah-beyazlı renklere bağlanacağı vurgulandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.