haberkartali.net

Tyler Boyd’a Süper Lig’den talip var

19 Aralık 2019 - 14:32
Sezon başında Beşiktaş'a transfer olup bekleneni veremeyen Tyler Boyd'u, Konyaspor ve Denizlispor gündemine aldı.

Oğuzhan ve Lens’in maliyeti yüksek, Boyd gözde

Beşiktaş‘ın performanslarından memnun olmadığı Oğuzhan Özyakup, Jeremain LensTyler Boyd ve Orkan Çınar ocakta vedalaşılacak futbolcuların başında geliyor. Oğuzhan ve Lens’in aldıkları yüksek ücretler bu iki isimle ilgilenen kulüplerin geri adım atmasına neden olurken takım arkadaşlarına oranla Tyler Boyd’un talibi çok.

Geçen sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Ankaragücü’nde geçirdikten sonra siyah beyazlı takıma transfer olan ABD’li oyuncu için Beşiktaş günleri pek de umduğu gibi geçmedi.

Geçen sezon 14 maçta 10 gole katkı sağladı

Süper Lig’de geride kalan 15 haftalık periyotta 4’ü 11’de olmak üzere 6 maçta görev yapan 24 yaşındaki futbolcu gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Avrupa Ligi’ndeki 4 maçta 1 golü bulunan Tyler Boyd, Ziraat Türkiye Kupası’nda da çıktığı ilk maçta ağları havalandırmayı başardı. Bu sezon 11 resmi maçta 2 golü bulunan kanat oyuncusu 2018-19’un ikinci yarısında Ankaragücü formasıyla 14 lig maçında 6 gol, 4 asist yaparak 10 gole direkt katkı sağlamıştı.

Aykut Kocaman ve Mehmet Özdilek’in radarında

Asist Analiz’in özel haberine göre Beşiktaş ile 2023 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Tyler Boyd için şu an iki Süper Lig ekibi devrede. İlk olarak ligde sıkıntılı günler geçiren Aykut Kocaman’ın ekibi İttifak Holding Konyaspor ABD’li kanat oyuncusunu gündemine alırken son olarak Mehmet Özdilek yönetiminde çıkışa geçen Yukatel Denizlispor transfer gündemine aldı.

Sezon sonuna kadar kiralanması düşünülen 24 yaşındaki futbolcunun yeni durağının hangi takım olacağı Ocak ayında belli olacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.