haberkartali.net

Ümit Öztürk’ün Beşiktaş karnesi

18 Mart 2020 - 12:27
Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasını yönetecek olan Ümit Öztürk'ün Beşiktaş istatistikleri dikkat çekiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman hakem Ümit Öztürk, 8. kez bir Beşiktaş maçı yönetmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş, tecrübeli hakemin daha önce yönettiği 7 maçta 5 galibiyet alırken 1 maçta mağlup oldu, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Bu sezon üçüncü kez

Geçtiğimiz Ocak ayında FIFA kokartlı hakemler listesinden çıkarılan Öztürk, bu sezon üçüncü kez Siyah Beyazlıların mücadelesini yönetecek.

Tecrübeli hakem, daha önce ligin 13. haftasında Beşiktaş’ın Kayserispor’u 4-1 ve 20. haftasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmalarda görev almıştı.

Maçlar bol gollü geçiyor

Ümit Öztürk’ün düdük çaldığı Beşiktaş maçları, bol gollü performanslara sahne oluyor.

Tecrübeli hakemin görev aldığı 7 müsabakada taraflar toplamda 28 gol atarken bu gollerin 20’si Siyah Beyazlıların ayağından geldi.

Yalnızca bir penaltı

Ümit Öztürk, daha önce yönettiği 7 Beşiktaş maçında yalnızca 2018/19 sezonun 2.haftasında oynanan Erzurumspor karşılaşmasının 86. dakikasında Beşiktaş lehine beyaz noktayı gösterdi.

Sarı kartlar fazla

Öztürk, daha önce yönettiği 7 karşılaşmada Beşiktaş’a toplam 18 sarı kart gösterirken, rakiplere 19 sarı kart gösterdi.

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.