haberkartali.net

Umut Meraş: “Beşiktaş’ın kapısından döndüm”

29 Mart 2020 - 12:00
Fransa'nın Le Havre takımında forma giyen tecrübeli sol bek oyuncusu Umut Meraş, verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.

Le Havre kulübünde oynayan Umut Meraş, koronavirüsü sürecindeki gözlemlerini anlattı. Umut Meraş, “Ben Türkiye’ye dönmeden önce Fransa’da insanlar hâlâ normal yaşantılarına devam ediyordu. Caddeler ve sokaklar kalabalıktı, maske ya da eldiven takan yoktu. Türkiye’deki gibi önlemler almadı insanlar ve şu anda İtalya gibi kötü bir tablo var orada. Üstelik durumun daha kötüye gittiğini söylüyorlar” dedi.

Genç yaşta A Milli Takım formasını sırtına geçirdi ve Şenol Güneş’in vazgeçmediği isimlerden biri oldu Umut Meraş. Fransa’nın Le Havre Kulübü’nde oynayan 24 yaşındaki futbolcu, liglere verilen koronavirüs tatili nedeniyle Türkiye’ye döndü.

Beşiktaş’la anlaşmıştım

Transfer sürecine değinen Umut Meraş, “İki sene önce Galatasaray’a transferim maddi konular nedeniyle olmadı. Bir sonraki yıl Beşiktaş‘la ben anlaşmıştım. Ama Bursaspor’da o dönemde başkan değişikliği yaşandı. İki ayrı başkan görüşme yaptı. Görevden ayrılan başkanımız Beşiktaş ile anlaşmıştı. Yeni başkan maddi konuda Beşiktaş ile anlaşamadı ve Avrupa kariyerim başladı. Yoksa ben anlaşmıştım Beşiktaş’la. Beşiktaş’ın kapısından döndüm.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.