haberkartali.net

Vida Beşiktaş için Inter’i reddetmiş

19 Haziran 2020 - 9:30
Beşiktaş'ın Ukrayna ekibi Dynamo Kiev'den bedelsiz olarak transfer ettiği Hırvat yıldız Domagoj Vida hakkındaki gerçekler uzun zaman sonra ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Buna göre siyah beyazlı futbolcu, eğer başka bir takıma transfer olsaydı Beşiktaş’a 3 milyon euro tazminat ödeyecekti.

Prosto-sport.com adlı internet sitesinin konu ile ilgili okuyucularına aktardığı bilgiler şu şekilde;

“2017 yılında Domagoj Vida, Dinamo’nun sahiplerini aldattı. Hırvat futbolcunun Dinamo’dan ayrılışının perde arkası ortaya çıktı. Vida’nın, Dinamo ile sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Beşiktaş ile anlaştığı basına yansımıştı.

Ancak oyuncu, bu anlaşmayı reddederken, herhangi bir transfere dair imza atmadığını Ukrayna basınına aktarmıştı. Aynı zamanda 2017 yılında Dinamo, İtalya Serie A devi Inter’den bir teklif almıştı. İtalyanlar, transfer için Dinamo Kiev’e 5 milyon euro ödemeye hazırdı.”

Ancak anlaşıldı ki Dinamo ile sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Vida, Beşiktaş ile ön sözleşme yaptı. Buna göre Hırvat yıldız, Beşiktaş ile sözleşme imzalamayı reddedip anlaşmayı ihlal etseydi, siyah beyazlılara 3 milyon euro ödemek zorunda kalacaktı. Netice itibariyle Vida, Inter’in teklifini reddetti ve Beşiktaş’ı tercih etti. Bu sayede Dinamo, oyuncu için kasasına herhangi bir ücreti koyamadı.”

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.