haberkartali.net

Vida ile yollar ayrılıyor

31 Temmuz 2020 - 7:57
Beşiktaş'ta yüksek maaşıyla dikkat çeken Hırvat stoper Domagoj Vida ile yollar ayrılma noktasına geldi. Tecrübeli isme Avrupa'dan talip var.

Beşiktaş yönetiminin daha önce de satışı gündeme gelen Domagoj Vida ile yolları ayırmanın planlarını yaptığı belirlendi.

Teknik heyetin istediği transferler için kaynak arayışında olan Beşiktaş yönetiminin daha önce de satışı gündeme gelen Domagoj Vida ile yolları ayırmanın planlarını yaptığı belirlendi.

Beşiktaş’ta Vida yol ayrımında

Lyon’un listesinde bulunan Hırvat stoperle, Premier Lig’e yükselen West Bromwich’in de ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi.

Slaven Bilic’in, vatandaşı Vida’nın peşinde olduğu iddia edildi.

Vida’nın satışından ciddi bir bonservis geliri bekleyen siyah-beyazlı yönetimin, deneyimli oyuncuyu ayrılık için ikna etmeye çalışacağı kaydedildi.

Yıllık garanti ücreti 3 milyon avro olan Vida’ya ekonomik sıkıntılar yüzünden artık bu parayı ödemek istemeyen yönetimin, deneyimli futbolcunun menajeriyle masaya oturacağı aktarıldı.

Taraflar arasındaki görüşmenin kısa süre içinde gerçekleşeceği vurgulandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.