haberkartali.net

Vida maaş indirimini kabul etti

20 Nisan 2020 - 12:26
Beşiktaş kadrosunun en çok kazanan isimlerinden olan Domagoj Vida, yönetimin maaşlarda indirim yapılması çağrısına yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş kadrosunun en çok kazanan isimlerinden olan Domagoj Vida, yönetimin çağrısına yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, daha önce yaptığı açıklamada oyunculardan maaş indirimi istediklerini belirtmişti. Başkanın mesajına Vida olumlu dönüş yapmak üzere.

Yıllık 3 milyon avro ile takımın en fazla kazanan ismi olan Domagoj Vida, yakın çevresine “Burada olmaktan çok mutluyum. Daha önce de teklifler gelmişti ama ayrılmak istememiştim. Maddi konularda sanırım ortak bir noktada buluşabiliriz” dediği öğrenildi.

Necip’ten sonra Vida’nın da indirim mesajı vermesinden mutluluk duyan Siyah-Beyazlı yöneticilerin ikinci tur görüşmelerde, “Yeni sezon için bize menajerler birçok oyuncu öneriyor. Fakat bizim önceliğimiz sizlersiniz. Biz sizlerden indirim isterken, transferde astronomik rakamlar harcamayız” ifadelerini kullanacağı aktarıldı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.