haberkartali.net

Weghorst ve Muleka transferinde sona girildi

26 Haziran 2022 - 16:08
Weghorst ile 2.8 milyon Euro’ya anlaşan Beşiktaş, Kasımpaşa’da yıldızı parlayan Muleka’yı da satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Beşiktaş, geçen sezon büyük sıkıntı yaşadığı hücum bölgesine iki etkili oyuncu alıyor. Siyah-beyazlılar, uzun süredir temasta olduğu Wout Weghorst transferini bitiriyor. Dortmund ve Frankfurt’un masadan kalkmasıyla Hollandalı oyuncunun Kartal’a transfer olma süreci de netleşti.

En geç salı günü İstanbul’a gelmesi beklenen golcü oyuncu 2.8 milyon Euro maaş, 12 bin 500 Euro maç başı ücret alacak. Burnley’e ise herhangi bir kiralama bedeli ödenmeyecek.

Muleka, kulübünü ikna etti

Siyah-beyazlılarda Jackson Muleka‘nın imza atması da an meselesi. Golcü oyuncu, transferinde sorun çıkarmaması için özel istekte bulunduğu kulübü Standard Liege’i sonunda ikna etti.

Kartal, 1 milyon Euro bedel kiralama teklifinin yanı sıra, 2 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu da sözleşmeye ekleyerek transferi çok büyük ölçüde bitirdi. 22 yaşındaki futbolcunun, hafta içi İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.