haberkartali.net

Yalçın: “Bazı oyuncuların daha fazla sorumluluk alması lazım”

14 Şubat 2020 - 22:33
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın deplasmanda Başakşehir'e 1-0'lık skorla mağlup ayrıldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir’e karşı deplasmanda alınan mağlubiyetin ardından yayıncı kuruluşa maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Kazanmak için sahaya çıktıklarına değinen Yalçın, “Üzgünüz. Kaybetmeyi düşünmüyorduk ve istemiyorduk. Çok da kaybedecek bir oyun oynamadık. Maç, tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Şanssız bir günümüzdeydik. Hiçbir şey yapmayan bir takıma kaybettik, en çok üzen tarafı bu. ifadelerini kullandı.

“Oyuna ağırlığını koyması gereken oyuncularımız var”

Lig yarışı hakkında değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Problemleri yavaş yavaş çözeceğiz. Bu maç bizi hedefin gerisinde bıraktı, o yüzden çok üzgünüz ancak daha 12 haftalık bir süreç var ama kazanmamız gereken maçları kazanmaya çalışacağız ve ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız.” dedi.

Oyuncuların daha fazla inisiyatif alması gerektiğini vurgulayan Yalçın, “Bazı oyuncularımızın daha fazla sorumluluk alması lazım. Oyuna ağırlığını koyması gereken oyuncularımız var.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.