haberkartali.net

Yalçın: “Çok iyi oynadığımızı söylemek zor”

06 Mart 2020 - 22:29
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Ankaragücü karşısında 2-1'lik skorla galip ayrıldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü’ne karşı alınan galibiyetin ardından maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Erken bulanan golden sonra istediklerini çok fazla sahaya yansıtamadıklarını vurgulayan Yalçın, “Erken gol bulmak bizim açımızdan çok iyi olmadı. Golü bulunca biraz daha kontrollü oynamaya başladık . Oyunun devamında pozisyonlarımız var ama rakibin de pozisyonları var. Dengeli bir maç oldu. Bugün çok iyi oynadığımızı söylemek zor.” açıklamalarında bulundu.

Gelecek hafta oynanacak derbi hakkında değerlendirmelerinde bulunan Yalçın, “Galatasaray ile derbi oynayacağız, ona hazırlanıp elimizden geldiğince iyi bir sonuçla çıkmaya çalışacağız. Galatasaray güçlü bir takım, iyi de gidiyorlar ama bizim için önemli bir maç. Oradan kazanarak çıkmak istiyoruz. Hedef koymak istiyorsak Galatasaray’ı yenmek zorundayız. İyi hazırlanıp, bakacağız.” dedi.

Boyd’un performansından memnunuz

Sergen Yalçın, maç hakkındaki sözlerini, “Boateng beklentimizin altında bir performans sergiledi. Orada ya Adem Ljajic‘i ya Boateng’i kullanıyoruz, çok sıkıntı yaşarken Boyd‘u kullanıyoruz. Boyd’un performansından memnunuz, solda, sağda, ortada oynatıyoruz. Bizim için joker gibi oldu. Çok koşan, atletik oyuncu.” ifadeleriyle tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.