haberkartali.net

Yalçın: “Taraftarın bu büyük sevgisi beni çok heyecanlandırıyor”

01 Şubat 2020 - 19:31
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Çaykur Didi Stadyumu'nda Rizespor'a karşı 2-1'lik skorla galip ayrıldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor’a karşı deplasmanda alınan galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ta teknik direktör olarak ilk maçına çıkan Yalçın, “Bulunduğumuz mevcut şartlar nedeniyle zor bir maç oynadık. Maçtan önce de bugünün en önemli şeyin kazanmak olduğunu konuşmuştuk. Camianın tekrar birleşmesi, taraftarın tamamıyla bize destek vermesi, onların güvenini kazanmak için önemliydi.” dedi.

“Sorumluluğumuz çok büyük”

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine getirilmesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Başlangıçlar çok önemlidir. İmza töreninde de inanılmaz bir ilgi vardı. Taraftarın bu büyük sevgisi beni çok heyecanlandırıyor. Futbolcuyken hiç heyecanlanmazdım hatta başkana keşke futbolcu olsaydım, heyecanlanmazdım dedim. Sorumluluğumuz çok büyük.” ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, maç hakkındaki sözlerini, “Bir şey yapacaksak, taraftarımızı arkamıza almak zorundayız. 3 gün içinde Beşiktaş’ın nasıl oynaması gerektiğini anlatmaya çalıştık. İlk 45 dakika kontrol bizdeydi, 2. yarıda oyuncularımız yoruldu, Gökhan’ın attığı müthiş gol bize bir heyecan verdi.” ifadeleriyle tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.