haberkartali.net

Yalçın: “Yetenekler, sahaya yansımalı”

26 Haziran 2020 - 23:30
Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederken teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 3-0 mağlup etti ve puanını 50’ye yükseltti.

Siyah-Beyazlılar geçen hafta alınan farklı galibiyetin ardından bu hafta da taraftarın yüzünü güldürmeyi başarırken Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Çok yorumlanacak bir maç değil. Kazandığımız için mutluyuz ancak 75 dakika 10 kişi oynayan bir rakibe karşı oyunu değerlendirmek doğru olmaz.” dedi.

Oyuncuların performansına değinen Yalçın, “Oyuncular olan özelliklerini sahaya yansıtmazlarsa, zaten problem olur. Herkesin, her oyuncundan farklı beklentisi var. Sorumluluk alıp, özelliklerini ortaya çıkartırlarsa her şey kolay olur. Ön taraftaki oyuncular sorumluluk alıyor. Sonuçta yetenekler, sahaya yansımalı.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.