haberkartali.net

“Yenildi ama sorun, neden?”

27 Ekim 2022 - 11:02
Futbol yorumcusu Cem Dizdar, Hatayspor-Beşiktaş karşılaşmasının detaylarını ve teknik direktör performanslarını değerlendirdi.

“Maçın daha dakikasına ulaşmadan Muleka/Weghorst ikili oyunundan Beşiktaş’ın golü bulması, ezberlerin tersine tempo anlamında oyunu olumsuz etkiledi! Neden mi? Oyuna ısınamadan öne geçen Beşiktaş temkine, buna bağlı olarak ev sahibi Hatay ise önde tehdit oyununa evrildi. Temposu düşük devrede iki takım da daha çok hata gözleyen tarzda oynamayı sürdürdü. Örneğin Masuaku’nun hatasından El Kaabi’nin yakalayıp kullanamadığı pozisyon misali!.. Ancak ikinci devre ilkinin aksine hayli tempolu başladı ve hemen devre başında seri başladığı atağı bilinçli sonlandırdıHatay. Soru, bu anda Beşiktaş stoperlerinin nerede, ne yaptığıydı? Hemen devre başında geldiğinden bu yana futbolu değil sadece adıyla anılanDele Alli kenara alındı… Bu andan sonra tempoyu yönetme işi Beşiktaş’a geçince maç yeniden başlamış oldu ve oyun önce iki sonra tek yönlü “akmaya başladı”!..

İş bitirici olunca…

Lakin Beşiktaş golü yerden pas ve ayakla atmışken öndeki biri uzun diğeri normal santrforuna çaresizce orta yağdırıp durdu!..Nafile yere atılmış orta sayısı 41’di… Haliyle onlar santrfordan daha çok ‘’Hatay stoperleri’’ gibi durmuş oldular sahada.Üzerine 18’de şut ekleyin, durum netleşir. Bu yetmezmiş gibi bu savruk hücum halinin kabarttığıHatay iştahı 80’e doğru önce tehlikeli, finalde de iş bitirici olunca Beşiktaş’ın payına düşen kaçınılmaz bir kaos oldu. Şimdi faturanın ilk adresi şüphesiz belli; Valerien İsmael. Ancak sorulması gereken ilk soru şu olmalı; ‘’Bu transfer politikası kim ya da kimlerce hazırlandı, yazıldı, uygulandı?’’”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.