haberkartali.net

“Yılın transferini yaptık”

10 Eylül 2020 - 13:52
Orta sahasını Josef de Souza ile güçlendiren Beşiktaş'ta yöneticiler, bu transferi yılın transferi olarak yorumladı.

Beşiktaş cephesinde Josef de Souza mutluluğu yaşanıyor. Brezilyalı oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden alınmasının başarı olduğuna vurgu yapan siyah-beyazlı yetkililer, “Takıma büyük katkı verecek. Yılın transferini yaptık” dedi.

Ön libero transferini Josef de Souza’yı alarak bitiren Beşiktaş yönetimi çok mutlu. Bu akşam imzayı atmak için İstanbul’a gelmesi beklenen Josef, nokta transfer olarak görüyor.

1.3 milyon avro ücret karşılığında anlaşmaya varılan 31 yaşındaki oyuncu ile 1+1 yıllık mukavele yapılacak. Brezilyalı’nın kalitesinin tartışılmayacağını belirten Beşiktaşlı idareciler, “Son iki transferinde ciddi bonservisler ödenip alınan oyuncuyu bedavaya getiriyoruz. Yılın transferini yaptık. Josef bize güç katacak” yorumlarında bulundular.

12 milyon avroya gitmişti
2015-18 arasında Fenerbahçe’de top koşturan Brezilyalı milli futbolcu Josef de Souza, 2018-19 sezonunda 12 milyon avro bonservisle Al Ahli’nin yolunu tutmuştu. Geçtiğimiz sezon 23 resmi karşılaşmada forma giyen Josef, 3 asiste imzasını attı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.