haberkartali.net

“Yine bir derbi!”

17 Ekim 2022 - 12:41
Futbol yorumcusu Erman Özgür, Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasının detaylarını ve teknik direktör performanslarını değerlendirdi.

“Beşiktaş’ın iç saha avantajını kullanabilmek adına yapmaya çalıştığı coşkulu ve saldırgan başlangıç, Trabzonspor’un sahaya iyi yayılıp oyunu dar alana çekmesi ile boşa gitti. Ghezzal ve N’koudou’yu iyi savunan Trabzonspor kornerden Bakasetas ortasıyla Maxi Gomez ile golü bulup bu iyi savunmayı hücum başarısıyla taçlandırdı. Ghezzal-Rosier bağlantısı ile gelen Larsen golüne rağmen oyun disiplini ilk yarı boyunca Trabzonspor’dan yana oldu. Bu savunma disiplini Masuaku’yu hataya zorladı ve Trezequet net bir gol vuruşu ile tabelayı tekrar değiştirdi. Dele Alli’nin pek etliye sütlüye karışmaması ve Ghezzal’ın da sakatlanması ile Beşiktaş soyunma odasına çok sıkıntılı gitti.

Fişi çekemedi

2. yarıya baskılı başlayan taraf sıkıntılara rağmen Beşiktaş’tı ancak hücumda final paslarının başarısızlığı, kamikaze gibi çıkışların dönüşünde Trabzonspor’un yakaladığı boş alanlar dikkat çekti. 60 dakikada Josef hatasında Bardhi golü atsa maçın fişini çekebilirdi. Beşiktaş için kısır döngü Valerien İsmael’in inadından vazgeçip Cenk ve Gedson’u erken oyuna aşması ile son buldu. Weghorst’un direkten dönen kafasını gol yapan Cenk Tosun skoru dengeledi. Beşiktaş hamlelerin karşılığını 1 puan olarak aldı belki ama büyük resme bakınca kendi sahasında yine bir derbide 2 puan kaybetmiş oldu. Trabzonspor ise Monaco zaferinden sonra İstanbul deplasmanından aldığı puanla sahadan mutlu ayrılan taraftı.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.