haberkartali.net

Yönetim, futbolculardan indirim isteyecek

05 Nisan 2020 - 11:00
Futbolcularına 3 aylık borcu bulunan Siyah-Beyazlı kulüp, önümüzdeki üç ayın ödemeleri için ise takımdan indirim talep edecek.

Ekonomik sıkıntıları koronavirüs nedeniyle tavan yapan Beşiktaş’ta yarın yönetim-futbolcu görüşmeleri başlayacak. Futboldan sorumlu yöneticilerin yürüteceği görüşmelerde çözüm yolu aranacak.

Siyah-Beyazlılar, futbolculardan, sezonun kalan 3 ayına yönelik indirim isteyecek. Bu konuda FIFA’nın alması olası kararlar da yakından izleniyor. Yönetim, sözleşmelere yönelik köklü bir değişiklik gelebileceğini düşünüyor.

Beşiktaş‘ın ana sorunu ise maaş ödemeleri… Futbolculara, ocak ayından bu yana maç başı ücretler dışında ödeme yapmayan kulüp, 15 milyon avroluk toplam alacak için kaynak arıyor. Sezon sonuna kadar ise maaş bütçesi toplam 30 milyon avro dolayında.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, maçların oynandığı döneme yönelik bir indirim istemeyi ise düşünmüyor. Görüşmelerde kontrat uzatma konusu da gündeme gelebilir.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.