haberkartali.net

“Yönetim ve takım uyumu”

28 Ekim 2019 - 11:01
Serdar Ali Çelikler, köşe yazısında Beşiktaş'ın Galatasaray derbisinde 3 puandan daha fazlasını kazandığını söyledi.

İşte Serdar Ali Çelikler’in açıklamaları:

Beşiktaş, çok önemli üç oyuncusundan yoksundu. Burak,Nkoudou ve Ruiz. Üstelik Gökhan Gönül ve Atiba da sakatlık yeni çıkmış, santrforda acemi ve yetenekleri kısıtlı Umut varken, maçı özellikle ikinci devrede gerçekten hak ederek kazanmak gerçek bir zaferdir. Bu şartlarda bu takıma bu oyunu oynatabilmek için iki şart vardı: Paraların ödenmesi, hocanın taktiği ve oyuncuların bu taktiğe inancı… Bu ikisi de oldu belli ki. İşte yönetim ve takım uyumu. Avcı hem rahat bir nefes aldı hem de Ahmet Nur Çebi‘ye bir hediye vermiş oldu.”

Üç puandan fazlası

“Roco bu takımın oyuncusu değil. Caner ve Lens iyi niyetli olsalar da olmuyor. Çok hata yapıyorlar. Diaby de ha keza acemi. Bu şartlara rağmen Galatasaray’ı iyi oyunla yenmeleri takdire şayan. Özellikle Gökhan, Vida, Rebocho çok iyi oynadılar. İkinci devre de Elneny ve Atiba… Ama maçın adamı golü atan,rakibi yıpratan,çok çalışan genç Umut Nayır’dı. Beşiktaşı tebrik ederim. Üç puandan fazlası.”

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.