haberkartali.net

Zirvenin şifresi 12 puan

04 Şubat 2020 - 8:56
Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u mağlup ederek kötü gidişe son veren Beşiktaş, zorlu fikstürden 12 puan çıkarmanın hesabını yapıyor.

Oynadığı son 8 maçta 1 galibiyet alan ve bu kötü gidişatın ardından Sergen Yalçın’ı göreve getiren Beşiktaş, ligin 20.haftasında Çaykur Rizespor’u yenerek moral buldu.

Bu maçta alınan galibiyet ve oynanan oyun taraftara ve camiaya ümit verdi. Rize deplasmanında kazanılan üç puan Sivasspor ve Fenerbahçe’nin yenilmesiyle birlikte çok daha anlamlı hale geldi. Siyah-Beyazlılar’ı şimdi kritik bir viraj bekliyor. Kartal için önümüzdeki 4 hafta çok önemli.

Üst üste zorlu maçlar

Siyah-Beyazlılar, sırasıyla Gaziantep FK, Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Kara Kartal, bu dört mücadeleden 12 puan çıkarırsa yeniden zirvenin ortağı haline gelecek. Üst sıralardaki rakiplerinin de kendi aralarında oynayacak olması Beşiktaş’ı umutlandıran bir başka durum. Sergen Yalçın’ın gelmesiyle birlikte yeni bir hava yakalayan Siyah-Beyazlı camiada “Biz kazanalım. Gerisi zaten gelir” havasını hakim.

Takıma moral aşılıyor

Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan Sergen Yalçın da oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Üst üste alınacak galibiyetlere dikkat çeken 47 yaşındaki çalıştırıcının oyuncularına, “Adım adım zirveye doğru ilerlemeliyiz. Herkes puan kaybedecek. Yeter ki biz kendi maçlarımızı kazanalım. Bunu da başaracak kalitede bir takımız” diyerek moral aşıladığı belirtildi. Camianın ve taraftarların bu zorlu yolda Sergen Yalçın’a olan güvenleri ise maksimum seviyede.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.