haberkartali.net

“Haaland ve Bellingham’a karşı oynamak istiyordum.”

08 Ağustos 2024 - 11:10
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Georges-Kevin Nkoudou, Fransa'da katıldığı bir podcast programında Beşiktaş günlerinden söz etti.

Beşiktaş’ın eski Fransız kanadı Georges-Kevin Nkoudou, Fransa’da Le Club des 5 isimli podcast programına konuk oldu.

Programda İstanbul günlerinden bahseden Nkoudou’nun açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş taraftarı inanılmaz, bunu ilk geldiğimde hemen hissetmiştim. Orada oynamak çok keyifliydi. İlk geldiğimde takımda Quaresma vardı, hayret verici biriydi. Antrenman sonrası frikik çalışırdık, ‘Şunu doksana at’ derdik. Tak diye atardı. Ayağının dışı inanılmazdı.”

“Ne dediklerini anlamayınca, pek etkinlenmiyorum”

“Eleştirildiğim dönemde, doğruyu söylemek gerekirse ne dediklerini anlamayınca beni pek etkilemedi. Gazetelerde de ne yazılıp çiziliyor anlamıyorsun. Yabancı oyuncular olarak bu konuda şanslıyız diyebilirim, yerli oyuncular gerçekten zorluk çekiyor.”

“O maçta çok kızgındım”

“Beşiktaş’ta kariyerimdeki en büyük sakatlığı yaşadım. Ayak bileğimde üç tane bağ koptu. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi’nde tek maç oynayabildim. İlk maçta Dortmund’la sahamızda karşılaşacaktık. O maçtan üç gün önce evimizde Malatyaspor’a karşı lig maçı oynuyoruz. O maçta gol attım. Hocaya ‘Beni oyundan çıkar’ dedim. İçimde kötü bir his vardı. ‘Çıkmana gerek yok, böyle iyisin’ dedi. 10-15 dakika sonra darbe yedim. Çok acıdığını anladım. Ayak bileğimdeki bağlar kopmuştu. Ertesi sabah Dortmund maçı öncesi antrenman yapmayı denedim ama yapamadım. Çok sinirliydim. Haaland ve Bellingham’a karşı oynamak istiyordum.”

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.