haberkartali.net

Beşiktaş’ın Nathan Redmond transferinde Göztepe formülü

06 Eylül 2022 - 11:53
Beşiktaş, Nathan Redmond için Southampton ve Göztepe'nin çoğunluk hisselerini elinde bulunduran Sport Republic ile görüşüyor.

Beşiktaş, transferin son günlerinde kanat transferi için görüşmelerine hız verdi.

Beşiktaş, Southampton ve Göztepe’nin çoğunluk hisselerini elinde bulunduran Sport Republic şirketi ile 28 yaşındaki oyuncu Nathan Redmond için büyük oranda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, Redmond’ı kiralık olarak transfer etmek için Sport Republic şirketinin Türkiye’deki spor kulübü Göztepe’ye 2 oyuncusunu kiralık olarak verecek.

Bu sezon Beşiktaş’ta henüz forma şansı bulamayan Ajdin Hasic ile bir oyuncunun daha Göztepe’ye kiralık olarak gitmesi bekleniyor.

Oyuncular ve kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

PREMİER LİG’DE FORMA GİYMİŞ 7. OYUNCU OLACAK

Yaz transfer döneminde iddialı bir kadro kuran Beşiktaş, Nathan Redmond’u transfer etmesi halinde Premier Lig’de forma giymiş olan 7.oyuncuyu kadrosuna katacak.

Siyah-beyazlılar, transfer döneminde Romain Saiss, Wout Weghorst, Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Arthur Masuaku ve Dele Alli’yi takıma katmıştı.

2015-2016 sezonundan itibaren Southampton forması giyen Nathan Redmond, 267 resmi karşılaşmada 36 gol atıp 23 asistle oynadı. Transfermarkt verilerine göre Nathan Redmond’un piyasa değeri 18 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Haber Kaynağı: Haber Kartalı Özel Haber

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.