haberkartali.net

Fenerbahçe’nin yıldızı Beşiktaş’a gidiyor

10 Kasım 2022 - 12:43
Şampiyonluk yarışında geride kalan siyah-beyazlılar, Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transferi gerçekleştirmek için somut adım atacak.

Ligin 13. haftasında Galatasaray’a deplasmanda 2-1 mağlup olarak yara alan siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Serik Belediyespor’u 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Dünya Kupası arasında transfer dönemi olmadığı için kimseyi transfer edemeyeceklerine dikkati çeken Güneş, “Transfer ayı ocak ayında. O zamana kadar eldekilerle oynayacağız. Başarılı olan oyuncu burada kalacak. Şu anda iyiler var, eksiği olanlar var. Hazırlık döneminden sonra hepsi iyi olsun isterim. Düşüncelerimizi onlara aktaracağız.” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİK SOL BEK, STOPER VE ORTA SAHA

Tecrübeli çalıştırıcı, bir yandan da takımın eksiklerini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli hocanın hazırlayacağı rapor, siyah-beyazlı takımın devre arasında yapılacak transferlerini şekillendirecek.

LİGE DAMGA VURACAK HAMLE

Bu doğrultuda Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’nin merkez orta sahası Miha Zajc’ı listesine dahil ettiği öğrenildi. Ancak bu transfer büyük ihtimalle sezon sonunda gerçekleşecek.

Zajc’ın sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek. Beşiktaş yönetiminin bu durumu fırsata çevirip, 28 yaşındaki futbolcu ile anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

Ancak öncelikle oyuncunun sarı-lacivertli takımdaki durumunun netleşmesi beklenecek. Fenerbahçe yönetiminin, Sloven yıldızın mukavelesini uzatmaması durumunda Beşiktaş’ın harekete geçip, Zajc’a resmi teklifte bulunacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.