haberkartali.net

Transfer operasyonu başlıyor

10 Kasım 2022 - 12:59
Teknik ekibin savunma hattının kalitesinin artırılmasının talep etmesi sonrasında yönetim düğmeye basıyor.

Transferin hızlı takımı Beşiktaş , sezon başında birçok önemli yıldızı kadrosuna kazandırmıştı. Ancak Valerien Ismael’le yapılan planlama, başarı için yeterli olmadı.

ANALİZ SONRASI KARARINI VERDİ

Fransız teknik adamla yolların ayrılması sonrasında Siyah-Beyazlı kulübün başına geçen Şenol Güneş, ligde oynadıkları Ümraniyespor ve Galatasaray karşılaşmasında ekibiyle yaptığı analizin ardından kararını verdi.

SAVUNMAYA TAKVİYE KARARI

Tecrübeli teknik adamın, iki maçın analizinde fatura savunma bölgesine çıktı. Şenol Güneş‘in savunmadaki kaliteyi yükseltmek için devre arasında stoper hattına takviye istediği belirtildi.

İLK HEDEF ORTAYA ÇIKTI

Bu gelişmenin ardından Kara Kartal’ın, Serie A Ligi ekiplerinden Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan için devre arasında İtalyan kulübünün kapısını çalmayı planladığı kaydedildi.

GÜNEŞ FAKTÖRÜ DEVREYE GİRECEK

Bu sezon Sassuolo formasıyla 8 Serie A maçına çıkan Kaan, kadroda alternatif oyuncu konumunda olmaya devam ediyor. Takımının son 2 karşılaşmasında süre alamayan A Milli stoperin, takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş Yönetimi’nin, daha önce de gündeme gelen başarılı oyuncuyu, bu kez A Milli Takım’da beraber çalışmış olmaları sebebiyle Şenol Güneş faktörüyle Kartal yapmak istediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.