haberkartali.net

Onur Bulut transferinde gelişme yaşanıyor

22 Aralık 2022 - 13:38
Siyah-Beyazlılar’ın devre arasında düşük bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak istediği Onur Bulut için bir operasyon yapılmıştı.

Beşiktaş’ta ara transfer için adı geçen oyunculardan biri Onur Bulut. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olması sebebiyle Kayserispor’un 3 yıllık sözleşme yapmak istediği Onur Bulut’un aklı ise Beşiktaş’ta. İç Anadolu ekibinin seçilen yeni yönetiminin kontrat konusunda ikna etmeye çalıştığı tecrübeli sağ bek, kendisiyle ilgilenen Beşiktaş’tan haber bekliyor.

Kayserispor ısrarcı

Kariyerine İstanbul’da devam etmek isteyen Onur, Siyah-Beyazlılar’ın Kayserispor’la yaptığı temasları sonuçlandırmasını planlıyor. Ancak Kayserispor, oyuncuyu bedelsiz bırakmak istemediği için sözleşme için zorluyor. Sarı-Kırmızılı ekibin ısrarı şu an için sonuç vermiş değil.

Rakam belli

Kayserispor’da yeni başkan Ali Çamlı’nın yeni sözleşme konusunda çok ısrarcı olduğu öğrenildi. Kartal, bu transferi düşük bir bedele tamamlamak istiyor ancak Kayserispor’un beklentisinin 2 milyon Euro civarı olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.