haberkartali.net

Şenol Güneş transfer planını belirledi

16 Kasım 2022 - 13:17
Şenol Güneş'in direksiyona geçtiği Beşiktaş'ın transfer politikasına ilişkin önemli gelişmeler yaşanmaya başladı.

Valerien Ismael ile sezona başlayan ancak kötü gidişat sonrasında Fransız çalıştırıcı ile yolları ayıran Beşiktaş yoluna Şenol Güneş ile devam etme kararı aldı. Siyah beyazlılar, tecrübeli hoca ile çıktığı Ümraniyespor karşılaşmasını sahasında 5-2 gibi bir skorla geçmiş ancak sonraki haftada oynanan zorlu Galatasaray maçında 2-1’lik yenilgi ile sahadan ayrılmıştı.

Ligin 14. haftasında oynanması planlanan Beşiktaş – Antalyaspor karşılaşması da Taksim’de gerçekleşen bombalı saldırı sonrasında güvenlik önlemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

GÜNEŞ’İN KADRO PLANLAMASI

Tecrübeli teknik adam, ligin ilk yarısının ortasında gelmesi nedeniyle Valerien Ismael’in kurduğu kadroyla yoluna devam ediyor. Şenol Güneş, takımdaki eksiklikleri yardımcıları ile birlikte konuştuktan sonra transfer için yönetime listesini verdi.

Dünya Kupası arasında takımla daha da yakından ilgilenecek olan 70 yaşındaki çalıştırıcı bu arayı yaz kampı gibi değerlendirecek. Devre arasında takıma kazandırılacak isimlerle istediği kadro planlamasını en azından biraz da olsa gerçekleştirecek olan Şenol hoca, ligin ikinci yarısına kendi planlamasına uygun bir şekilde girmeyi planlıyor.

KARTAL’IN HEDEFİ HAKIM ZIYECH

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara erkenden başlayan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, devre arasında takımın güçlendirilmesini istemişti. Stoper hattına ek olarak sakatlığı sebebiyle şubat ayına kadar takımdan uzak kalacak Rachid Ghezzal’ın yerine de bir takviye talep eden Güneş’in ardından çalışmalar başlamıştı.

Tecrübeli hocanın, sağ kanata ek olarak orta sahanın birçok bölgesinde forma giyme özelliği olan bir futbolcu alınmasını istemesi sonrasında bu doğrultuda araştırmalarını sürdüren Kara Kartal’a flaş bir ismin önerildiği ortaya çıktı. Beşiktaş’a, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech‘in teklif edildiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.