haberkartali.net

Hürser Tekinoktay: “Adalı ve Çebi, koalisyon kursun”

15 Ekim 2019 - 9:28
Beşiktaş’ın başkan adaylarından Hürser Tekinoktay, dün beIN Sports haber kanalında canlı yayına katıldı.

Hürser Tekinoktay, katıldığı canlı yayında yarıştaki rakipleri Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı’ya yüklendi. Tekinoktay, “Mevcut başkan adaylarının hepsi, geçmiş yönetimlerde ikinci başkandı. Şu anki borçta hepsinin payı var. Çıkıp ‘Beşiktaş’tan bir liramızı geri almayacağız’ diyorlar. Sorun sizin vermeniz değil, Beşiktaş’ın vermesi. Beşiktaş’ta başkan ve yönetici olarak içeri girdikleri zaman bütün iş adamlarının şirketlerinde zenginleşme oluyor. 1 lirayı geri almayacağız diyorlar o zaman Futbol A.Ş.’yi satın alsınlar. Bu hale ikisi getirdiler. Sayın Adalı ve Çebi bir koalisyon kursun, Beşiktaş Futbol A.Ş’nin tüm borçlarını kapatsınlar, biz de onlara 10-15 yıl başkanlık yetkisi verelim.” diye konuştu.

“Beşiktaş bizi çağırdı biz de geldik”

“Beşiktaş, 2000 yılından itibaren finansal ve sportif açıdan bir çöküş devrine girdi ve eski çizgisinden çok uzaklaştı. Yanlış bir sistem kuruldu ve bu sistem çökme noktasına geldi. Bu noktada, Beşiktaş’ın bize ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz için bu göreve talip olduk. Beşiktaş bizi çağırdı biz de geldik.”

“İşin başındakiler liyakat sahibi değil”

“İşin başındaki kişilerin liyakat sahibi olması lazım. Sizin bir fabrikanız olsa aşçıyı usta başı yapar mısınız? Türkiye’de futbol böyle yönetiliyor. Biz bunu düzelteceğiz”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.