haberkartali.net

2 adım önde

23 Mart 2021 - 10:52
Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerine göre daha avantajlı; Beşiktaş, Galatasaray'dan 3, Fenerbahçe'den ise 5 puan önde.

Spor Toto Süper Lig’de son 10 haftaya girilirken şampiyonluğun en büyük adayı 3 takımdan Beşiktaş, rakiplerine göre 2 adım önde. Siyah-Beyazlılar, ezeli rakipleri Galatasaray’a 3, Fenerbahçe’ye ise 5 puan fark atmış durumda. Üstelik ‘bay’ geçtiği haftayı da geride bırakan Kara Kartal, rakiplerinden 1 maç fazla oynayacak. Beşiktaş’ın 11, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin 10 maçı var. Sergen Yalçın’ın takımı ikili averajda da rakiplerinin önünde… Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-3 yenen Kartal, evinde ise 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray’ı ilk maçta 2-0 yenen Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibi ile deplasmanda karşılaşacak. 3 farklı yenilmediği durumda ise ikili averajda da Sarı-Kırmızılılar’ın önüne geçecek. Beşiktaş’ın 6, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 5 deplasman maçı var. Fenerbahçe büyük maçlarını tamamlasa da Beşiktaş’ın bir tek Galatasaray maçı kaldı. İkinci sırada yer alan Sarı-Kırmızılılar ise Beşiktaş’ın dışında evinde bir de Trabzonspor’u konuk edecek. Şu anda bütün ipleri elinde bulunduran Sergen Yalçın’ın takımı Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bay geçtiği haftalardaki maçlarını kazandığı takdirde Sarı-Kırmızılılar’a 6, Sarı-Lacivertliler’e 8 puan fark atmış olacak.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.