haberkartali.net

Abdoulay Diaby’e 10 tam puan

04 Kasım 2019 - 9:03
Beşiktaş, Malili futbolcu Abdoulay Diaby'nin 10 numara mevkiinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Beşiktaş’a transfer döneminin son gününde forvet niyetiyle alınan Diaby, uzun süre sağ kanatta forma giymiş ve performansıyla eleştirilmişti. Malili oyuncu ve takım için dönüm noktası ise Aytemiz Alanyaspor maçının 2. devresi oldu. Diaby maçın ikinci yarısına Ljajic’in yerine 10 numara olarak girinceoyun yapısı ve etkinliği değişmiş, siyahbeyazlılar da sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. Gollerden birisi de Diaby’den gelmişti.

Hem kendisi hem Beşiktaş yükseldi

Devamındaki haftalarda da sahada 10 numara olarak görev yapan Diaby, bu bölgede sergilediği futbolla, takım hücumunu üst seviyeye yükseltti. Siyah-beyazlılarda ilk 4 maçına sağ kanatta çıkan ve skor üretemeyen Diaby’nin bu bölgede oynadığı maçlarda Beşiktaş 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Son 4 maçta ise deneyimli oyuncu 10 numarada forma giydi ve 2 gol kaydetti. Kartal, bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak durumu tam tersine çevirdi.

Nkoudou dönüyor, Douglas şüpheli

Siyah-beyazlı takımda bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan iki isimden Georges Kevin NKoudou hazır hale geldi. 24 yaşındaki Fransız futbolcunun Braga ile Çarşamba günü deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında kadroya alınması bekleniyor. Sakatlığı henüz tam anlamıyla geçmeyen 29 yaşındaki Douglas’ın ise Braga’da yer almasının zor olduğu, Denizli maçına ise yetişeceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.