haberkartali.net

Abdullah Avcı: “Başka çare yok”

27 Ekim 2019 - 11:27
Teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcularla yaptığı toplantıda "Kara bulutları dağıtmak istiyorsak kazanmaktan başka çaremiz yok. Yeniden güven kazanıp çıkışa geçmek bizim elimizde" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ve Avrupa’da üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş‘ta gözler Galatasaray derbisinde. Son olarak Braga’ya sahasında 2-1 mağlup olarak Avrupa’da 3’te 0 çeken siyah-beyazlılarda tek hedef Aslan’ı derbide devirerek camiada moralleri yerine getirmek.

Kartal’da eksikler can sıkarken uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Dorukhan Toköz’ün dışında Burak Yılmaz ve Douglas da kesin olarak forma giyemeyecek. Kartal’da Victor Ruiz ile Kevin N’Koudou’nun durumlarının maç saatinde belli olacağı kaydedilirken Diaby ve Gökhan Gönül’ün ise oynayabileceği kaydedildi.

Galibiyet İstedi

Derbi için planını hazırlayan Abdullah Avcı, öğrencileri ile yaptığı toplantıda ise galibiyet istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, kötü gidişi bitirmek için önlerinde büyük bir fırsat olduğunun altını çizerek “Kara bulutları dağıtmak istiyorsak kazanmaktan başka çaremiz yok. Yeniden güven kazanıp çıkışa geçmek bizim elimizde. Taraftarımızı yeteri kadar üzdük. Sahaya yüreğimizi koyarsak başaramayacağımız hiçbir şey yok” dediği öğrenildi.

Yönetimden doping
Beşiktaş, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yeni yönetim derbi öncesi futbolcuları motive etmek için adeta Ümraniye’de kampa girdi. Tüm oyuncuların ve personelin gecikmiş alacakları ödenirken yönetim derbi için özel prim de belirledi. Yaşanan gelişmelerin ardından takımda morallerin yüksek olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.