haberkartali.net

Abdullah Avcı’nın kader maçı

27 Ekim 2019 - 7:39
Alınan sonuçların ardından gönderilmesi an meselesi olan Abdullah Avcı, dev derbiyi kader maçı olarak görüyor.

4 yıllık görev süresinin ardından takımdan ayrılan Şenol Güneş’in yerine takımın başına gelen ancak 11 resmi maçta yalnızca 2 galibiyet alabilen Abdullah Avcı topun ağzında… Tecrübeli teknik adamın, ‘kader sınavı’ olarak görülen Galatasaray derbisini kaybetmesi durumunda Beşiktaş kariyeri sona erebilir. Bu nedenle Avcı, dev maç öncesinde tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor. Beraberliği dahi düşünmeyen deneyimli çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılılar’ın artı ve eksi yönlerini öğrencilerine ezberletti.

‘Yeniden havaya girelim’

Oyuncularını kritik derbiye en iyi şekilde hazırlamaya çalışan Abdullah Avcı, dün yapılan son idman öncesinde de takımla kısa bir toplantı yaptı. Tecrübeli hocanın, “Oynanan futbol ve alınan sonuçları artık bir kenara koyalım. Yeni bir sayfa açmak istiyorsak, Galatasaray derbisi tam zamanı. Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç. Taraftarımızın da desteğiyle 3 puanı alıp, yeniden havaya girelim” dediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.