haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi: “İyi bir sağ bek ve forvet alacağız”

17 Eylül 2020 - 10:35
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer hakkında taraftarı rahatlatan açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen sorunları tek tek aşmaya çalıştıklarını söyledi. Hürriyet’e konuşan Ahmet Nur Çebi “Arkadaşlarımla yoğun mesai harcıyoruz. Öyle günler oluyor, uyuyamıyoruz. Beşiktaş’ın iyi olması için var gücümüzü ortaya koyduk. Limit sorunu var. Kurum ve kurallara uymak zorundayız. Bir taraftan ekonomik sorunlar bir taraftan transferler…

Yoğun bir çalışma içindeyiz

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’ın verdiği liste üzerinde yoğun çalışma içerisindeyiz. Fakat bizim geçmişteki gibi imza, menajerlik parası verecek kadar lüksümüz yok. Bu nedenle yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. Kimse merak etmesin, eksik olan sağ bek ve forvet bölgelerine en iyi yararlı oyuncuyu monte edeceğiz” dedi.

Hocayla sürekli iletişim halindeyiz

COVID-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle takımın başında yer alamayan Sergen Yalçın ile telefonla görüştüklerini ve sağlık ekibinin her konuda destek verdiğini belirten Çebi “Hocamız yakın zamanda aramızda olacak. Sürekli telefonla görüşerek takımdaki sorunları çözmek için uğraşıyoruz. 2 isim konusunda çalışmalarımız devam ediyor” ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.