haberkartali.net

Çebi: ”Dün akşamı hiçbir Beşiktaşlı unutmayacak”

23 Aralık 2019 - 14:48
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe derbisindeki hakem hatalarına ilişkin düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün gece deplasmanda oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yönetim kurulu olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren sürdürdükleri yapıcı olma çabasının aciziyet olarak algılanmaması gerektiğine değinen Beşiktaş Başkanı, sezon başından bu yana maruz kaldıkları skandal kararların dün akşam rezalete dönüştüğünü vurguladı.

Ayrıcalık değil, adalet istediklerinin altını çizen Başkan Çebi, ”Hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş’ın lehine dahi verilse, yanlış kararları kabul etmemiz söz konusu değildir. Bedeli ne olursa olsun bu düşüncelerden vazgeçmeyeceğiz. Asla ayrıcalık istemedik, adalet istedik. Tek başımıza kalsak da bu söylemden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Adil bir futbol için savaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dün akşam yaşananları hiçbir Beşiktaşlının unutmayacağını dile getiren Çebi, ”Özür dilemek büyük bir erdemdir. Dünkü maçın hakemi, TFF kurulları dün geceden memnunlar mıydı? Vicdanları rahat mı? Bütün ülke, rezaleti izledi. En azından çıkın özür dileyin.” şeklinde konuştu.

VAR protokolünün değişmesi gerektiğinin altını çizen Beşiktaş başkanı, “VAR protokolünün değişmesini istiyoruz. Teniste voleybolda olduğu gibi teknik kadro VAR’a müracaatta bulunabilmeli. Kayıtlar açıklanmalı.”

Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a da karşılaşmanın ardından Fenerbahçe taraftarları adına dilediği özür dilediği için de ayrıca teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.