haberkartali.net

Alex Teixeira, Vasco da Gama’da

14 Temmuz 2022 - 9:44
Beşiktaş'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Alex Teixeira, Brezilya Serie B ekiplerinden Vasco de Gama ile anlaştı.

Beşiktaş ‘la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Alex Teixeira, Brezilya Serie B ekiplerinden Vasco de Gama ile anlaştı.

Brezilyalı oyuncu transfer sonrası yaptığı açıklamada, “Her şeyin başladığı yere ve kalbimdeki kulübe geri döndüm. Vasco’ya duyduğum sevgiyi ve geri dönme arzumu hiç kimseden saklamadım. Bu yüzden de şu an çok mutluyum. Bu bir hayalin gerçekleşmesidir. Elimden gelenin en iyisini yapacağımı garanti edebilirim.” ifadelerini kullandı.

Suskun kaldı

Beşiktaş’ta performansı en çok tartışılan isimlerin başında gelen Alex Teixeira için ayrılık çanları çalmaya başladı. Bu sezon 24’ü ligde olmak üzere 31 resmi maçta görev almasına karşın sadece 4 gol, 1 asistlik katkı vermişti.

3 milyon euro maaş alacak

Beşiktaş bedelsiz kadrosuna kattığ Alex Teixeira, siyah-beyazlılardan 3 milyon euro maaş kazanıyordu.

Bir şans daha istemişti

Beşiktaş yönetiminin yüksek maliyeti ve yaşı nedeniyle göndermeyi düşündüğü Alex Teixeira, 1 yıl daha kalmak istediğini bildirdi. Menajeri aracılığıyla yönetime mesaj gönderen 32 yaşındaki futbolcu, “Bekleneni veremediğimin farkındayım ama gelecek sezon benim için başka olacak. Kalırsam takıma çok faydalı olacağıma inanıyorum” demişti.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.