haberkartali.net

Ali Ece: “Ljajic, Sosa gibi sorumluluk almalı”

26 Ekim 2019 - 23:14
Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'ın son durumunu değerlendirdi.

Ali Ece‘nin Beşiktaş ile yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Beşiktaş’ta bir belirsizlik var, sakat oyunculardan; Gökhan, Ruiz, Burak ve Nkoudou’nun oynayıp oynamacak olması halen belirsizliğini koruyor. Ama asıl düşünülmesi gereken en önemli soru bu oyuncuların maksimum performansının yüzde kaçını sahaya yansıtacak olmalarıdır. Kadroda çok fazla eksik var, kadro konusunda Abdullah Avcı’nın yapabileceği pek fazla hamle yok. Beşiktaş’ta yaşanan en olumlu olay oyuncu maaşlarının ödenmeye başlanmasıdır. Ahmet Nur Çebi’nin, ‘Ben size asla yalan söylemeyeceğim.’ açıklaması çok önemliydi. Oyuncuların yüksek maaş aldığı doğru ancak sürekli erteleyerek bekletmek, oyuncuların motivasyonu düşürür. İç sahada oynanan maçlarda takımın en büyük kozu tribünlerdir, eğer tribün ve yönetim arasında gerilim varsa bu takıma olumlu yansımaz.

Şu an tribünler tamamen yeni yönetimin arkasında, ancak taraftara göre şu an sorun Abdullah Avcı. Beşiktaş’ın en büyük hatası, 36 yaşındaki Atiba’nın yerine birisini bulacaklardı ve Kanadalı oyuncuyu ekonomik kullanacaklardı, Atiba’nın yaşı artık bu tempoyu kaldırmıyor. Takımdaki sakatlıklar sonrası Atiba, Abdullah Avcı’nın ilk planı olmak zorunda kaldı. Adem Ljajic’in Sosa gibi sorumluluk alması gerekiyor. Adem’in konsantre olması gerekiyor, bu sezon çok fazla sarı kart gördü bu normal değil.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.