haberkartali.net

Ali Eren Beşerler: “Sergen Yalçın’a 15 sene verilmesi lazım”

28 Ekim 2020 - 15:23
Beşiktaş’ta uzun yıllar top koşturmuş eski futbolcu Ali Eren Beşerler, Siyah-Beyazlı kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş formasını 1996-1997 sezonundan 2002-2003 sezonuna kadar terleten ve dönemin siyah-beyazlı kadrosunun önemli oyuncuları arasında bulunan Ali Eren Beşerler, Beşiktaş’ın ligdeki durumundan, yönetim ve Teknik Direktör Sergen Yalçın hakkındaki düşüncelerine kadar birçok konuda açıklamada bulundu.

Siyah-beyazlı takımın sezona istediği gibi başlayamadığını dile getirerek sözlerine başlayan Beşerler, “Beklediğimiz çıkışı sezon başında yakalayamadı. Şu ana kadar mağlubiyetler, beraberlikler oldu. Hem taraftarların hem Beşiktaş camiasının istediği ortam şu ana kadar oluşmadı. Denizli maçını 3-2 yendik, bu ortam inşallah yavaş yavaş oluşmaya başlar diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Sergen hocanın arkasındayız”

Teknik Direktör Sergen Yalçın’a camianın sabretmesi gerektiğini vurgulayan siyah-beyazlı eski futbolcu, şunları söyledi:
“Sergen hocaya 15 sene verilmesi lazım. 15-20 sene Sergen hocanın bizim takımımızda kalması lazım. Biliyorsunuz mali anlamda kötü zamanlar geçiriyoruz. Kalkıp da iyi futbolcular alamıyorsunuz. Bütün sorumluluğu, sıkıntıyı Sergen hocanın üzerine yıkamazsınız. Gerçi başarının sahipleneni çoktur ama başarısızlığın sahibi bir tanedir, o da hocadır her zaman. Ama ben Sergen hocanın çok büyük bir hoca olduğuna inanıyorum. Ona sonuna kadar destek veriyorum. Beşiktaş bu sene 5. de, 6. da bitirse benim için hiç sorun değil. Zaten Beşiktaş her sene şampiyon olamıyor, olamıyorsunuz. Her sene şampiyonluğa oynuyorsunuz ama olamıyorsunuz. Kendi kökünden, öz kaynağından gelmiş bir oyuncunun kendi kulübünde antrenörlük yapması ve başarı yakalaması için ona hakikaten geniş bir zaman verilmesi lazım. Ona sabretmeleri lazım. Biz sonuna kadar Sergen hocanın arkasındayız. ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

“Ali Eren Beşerler: “Sergen Yalçın’a 15 sene verilmesi lazım”” için bir cevap

  1. Melih dedi ki:

    Sonun kadar Ali Eren’le aynı fikirdeyim. Sergen’in futbol bilgisinden ve zekasından hiç kimsenin şüphesi olmasın. En az 5 yıl Sergen. Soınra durum değerlendirmesi ve ikinci 5 yıl. Kötü günde kemik gibi arkasında durmalıyız.

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: