haberkartali.net

Antalyaspor Sangare için 2 M€ istiyor

31 Ağustos 2020 - 9:05
PAOK maçından sonra transfer için hızlı hareket eden siyah-beyazlılar, Trabzonspor karşılaşmasına kadar sağ bekteki boşluğu doldurmak istiyor.

Siyah-beyazlı takım yeni sezon öncesi kadro planlamasını sürdürüyor. Beşiktaş Yönetimi’nin gündemindeki en büyük madde sağ bek transferi. PAOK maçında bu bölgede yaşanan sorunları gördükten sonra düğmeye basan ve Süper Lig’de ilk hafta oynanacak Trabzonspor maçına kadar transfere noktayı koymak istiyor.

Siyah-beyazlı idareciler, Antalyaspor’da oynayan Nazım Sangare ile her konuda anlaştı. Siyah-beyazlı takım Antalya ile görüşmelere başladı. Bu transferin önündeki tek engel ise Antalyaspor Yönetimi’nin istediği 2 milyon avro bonservis bedeli. Kartal transfer için formül üzerinde çalışıyor.

Bu sorunu oyuncu takası ve bir miktar para ile çözmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, deyim yerindeyse Antalyaspor ile kıran kırana bir pazarlık içine girdi.

Transfer Komitesi’nin bitirme noktasına getirdiği bu transfer için pazarlık masasına oturan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, takas olmazsa bonservis bedelini daha da aşağıya çekmeye çalışacağı bildirildi.

Yerli statüsünde olması nedeniyle diğer yabancı adayları bekleten Beşiktaş Yönetimi, Nazım Sangare’de istediği sonuca ulaşamazsa, prensip anlaşmasına vardığı diğer isimlerden birini kadrosuna katacak.

Almanya’dan üç sezon önce Antalyaspor’a transfer olan Nazım Sangare, Süper Lig’de ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Tecrübeli oyuncu, kırmızı-beyazlı takımda 74 maçta şans bulurken 3 gol attı, 6 asist yaptı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.