haberkartali.net

Atakan Üner, Beşiktaş’ta

29 Ağustos 2020 - 9:20
Beşiktaş, Altınordu'dan Hüseyin Atakan Üner ile 4 yıllık sözleşme imzalarken, yıllık olarak 150 bin avro ödeneceği ifade ediliyor.

Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını devam eden Beşiktaş, dördüncü transferine imza attı. Siyah-beyazlılar, Altınordu’dan Hüseyin Atakan Üner‘i kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekibin 21 yaşındaki oyuncu için Ege ekibine 150 bin avro ödeyeceği, bir sonraki satıştan da yüzde 20 pay verileceği ifade edildi.

Genç kanat oyuncusu geçen sezon Altınordu formasıyla 34 maça çıkarken, 4 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Sağlık kontrolünden geçen Atakan, 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, futbolcu Hüseyin Atakan Üner ile sözleşme imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Hüseyin Atakan Üner’e ‘Beşiktaş ailesine hoş geldin.’ der, başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, yaz transfer döneminde şimdiye kadar Welinton, N’Sakala ve Mensah’ı kadrosuna kattı.

Atakan ilk idmanına çıktı

Beşitaş, yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Yeni transfer Hüseyin Atakan Üner de siyah-beyazlılarla ilk çalışmasına çıktı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. 5’e 2 çalışması, dar alanda minik kale ve yarım sahada çift kale turnuva maçları yapıldı. Antrenman, şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın (29 Ağustos) saat 18.00’de yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.