haberkartali.net

Avşar: “Tüm taraftarları destek olmaya davet ediyorum”

13 Eylül 2020 - 10:02
"Bırakmam Seni" gecesinin en yüksek bağışını yapan Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar taraftarları destek olmaya davet etti.

Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, “Bırakmam Seni” yardım kampanyasıyla ilgili olarak taraftarlara destek çağrısında bulundu.
Beşiktaş’ın geçtiğimiz haftalarda ilkini düzenlediği “Bırakmam Seni” yardım kampanyasının ikincisi Vodafone Park’ta gerçekleşti.

Kulübün sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan geceye başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Sergen Yalçın ve de sporcular katıldı. Başkan Ahmet Nur Çebi’den sonra yönetim içerisinden en yüksek bağışı yapan Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar oldu.

Avşar duygularını şöyle ifade etti:

“Beşiktaş’ın benim için anlamı çok büyük. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde tüm Beşiktaş sevdalıları gibi ben de taşın altına elimi koymak istedim. Tüm taraftarları da kulübümüze destek olmaya çağırıyorum”

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.